Nick w GPGNet: Przemq
Nazwa w steam: DarkPrzemq Pomógł: 5 razy Wiek: 17 Dołączył: 06 Sie 2007 Posty: 391 Skąd: Zawadzkie
Wysłany: Pon 08 Cze, 2009 18:50
powinno nie być tych bugów z pierwszego sc i żeby został zachowany taki sam koncept jednostek był jak w pierwszej częśći bo co jak co ale ta cybranzilla mi sie póki co nie podoba
_________________ osoby które chcą mieć konto na lockerz prosze o kontakt na PW to im prześle zaproszenie
Nick w GPGNet: Drangire
Nazwa w steam: Drangire Pomógł: 1 raz Wiek: 17 Dołączył: 22 Kwi 2009 Posty: 393 Skąd: Wrocław
Wysłany: Pon 08 Cze, 2009 19:49
Co znaczy "Realistyczne"? :S nie rozumiem... tzn. w tym sensie.
A mapy terenowe będą, nie bój ropuchy.
A ja chciałbym... hmm... Budynki fortyfikacyjne, np. wyższe mury... ogólnie dużo oczekuje po rozbudowie bazy, bo to lubie w RTSach ale na razie wygląda nieźle. No i expy mogłyby być nieco większe... no i modyfikowalność powinna być na poziomie Morrowinda xD
@UP Właśnie, mapy globalne, po prostu walka na całym globie ... to by było epickie, ale chyba póki co niewykonalne
Nick w GPGNet: nie mam
Wiek: 15 Dołączył: 17 Lut 2009 Posty: 113 Skąd: z Cięciny
Wysłany: Pon 08 Cze, 2009 20:00
Coż, należy poprawić wszystko, co napisaliśmy w dziale http://supremecommander.p...podoba++supcom, pozatym nowa frakcja/e (o jednostkach i expach nie wspominając), mapy terenowe, nowe tryby rozgrywki, możliwość rozwalenia nukiem góry ( ), drzewko technologiczne no i długo by jeszcze wymieniać...
Nick w GPGNet: Nie posiadam
Wysłany: Pon 08 Cze, 2009 22:51
Opcja modyfikacji świata gry przez działania wojenne.
Możliwość budowania od razu fabryk wyższego poziomu.
Super-walkery niszczą także nasze jednostki gdy chodzą.
Dużo transporterów o ogromnej pojemności. Mowa o lotniczych i wodnych, choć taki transporter T3 dla mechów T1 byłby całkiem fajną opcją.
Lotniska, czyli miejsca, gdzie te samoloty mogą sobie stać gdy są niepotrzebne, a nie to, co jest w FA, czyli tylko przysiadają, ładują się i odlatują...
Nick w GPGNet: Lopatnik17 Pomógł: 3 razy Wiek: 20 Dołączył: 09 Lip 2007 Posty: 888 Skąd: Konin
Wysłany: Wto 09 Cze, 2009 14:52
Raczej on ma na mysli by jednostki nie były swoimi wiernymi kopiami z SC ale w lepszej oprawie, spokojnie i tak moje UEF was rozwali wszystkich wiec po co wam nowe technologie? Widzialiscie jak skonczyły 3 megalithy i armia cybkow?, dokladnie tak jak powinny. Ha!
Nick w GPGNet: Kris_Dourel
Klan: Looking For Party [LFP] Pomógł: 22 razy Wiek: 17 Dołączył: 04 Maj 2007 Posty: 1602 Skąd: brać warny?
Wysłany: Wto 09 Cze, 2009 16:33
No to przykro mi Łopata ale w takim razie się zawiedziesz gdy dostaniesz w ręce ostateczną wersję gry. Zostało to wszystko przygotowane na potrzeby prezentacji...